- Improved Living -

MedMade med jordgubbssmak

MedMade Bariatric Surgery Supplements är en multivitamin- och mineraltablett för personer som genomgått en överviktsoperation, utvecklat av Impolin AB. Nu utökas MedMade-familjen med ett smaksatt alternativ!

MedMade-tabletterna kan både sväljas hela och lösas upp i vatten. För den som önskar tabletter med smak finns nu ett gott alternativ: MedMade Bariatric Surgery Supplements Jordgubb.

Produkten klassas som FSMP, d.v.s. Livsmedel för speciella medicinska ändamål.

När man genomgått en överviktsoperation, som Gastric Bypass eller Sleeve Gastrectomy, behövs extra tillskott av vitaminer och mineraler dagligen, eftersom ytan av de områden där dessa näringsämnen tas upp minskar tillsammans med minskad produktion av magsyra som också påverkar upptaget. Även om man äter regelbundet och varierat räcker det helt enkelt inte för att tillgodose behovet. Läs mer här.

MedMade följer de nya Nordiska rekommendationerna för supplementering efter obesitaskirurgi och innehåller alla de vitaminer och mineraler, i de rekommenderade mängder och former, som behövs efter en operation. Fördelen är att man då slipper använda sig av flera olika preparat som vanligtvis förskrivs av läkare, utan det behövs endast en skräddarsydd produkt för att täcka det ökade behovet.

MedMade Bariatric Surgery Supplements Jordgubb finns i skrivande stund endast att köpa på Modifasts hemsida; www.modifast.se, i flera olika paketlösningar. MedMade original finns däremot även på Apotea.se, Kronansapotek.se, Meds.se och Apohem.se.