- Improved Living -

Ny gröt med vanilj och dryck med tranbär

Modifast har redan ett väldigt brett smaksortiment av kostersättningar, men välkomnar nu ytterligare två smaker till familjen. Nu finns en riktigt matig havregröt med vaniljsmak, som kan ätas både kall och varm efter tycke och smak, samt en god bärdryck med syrliga bitar av tranbär. Båda beställs snabbt och enkelt via www.modifast.se

Modifast LCD kostersättningar finns nu som dryck, soppa, pudding, pasta och gröt, i totalt 14 olika smaker. Att kunna hitta egna favoriter och variera smakerna är naturligtvis extra viktigt för alla dem som ordinerats längre perioder med Modifast LCD som ersättning för all vanlig mat, som en del i en strukturerad övervikts- eller fetmabehandling eller inför magsäckskirurgi.

Fyra påsar Modifast LCD (Low Calorie Diet) ger kroppen all den näring den behöver och kan ersätta all vanlig mat under en period. Varje portionspåse av Modifast LCD uppfyller också kraven på näringsmässigt fullvärdig måltidsersättning, vilket inte produkter av VLCD-typ (Very Low Calorie Diet) gör.

För mer information om Modifast och de nya smakerna, se www.modifast.se