- Improved Living -

Nya uppdrag

Impolin AB är alltid intresserade av nya varumärken och produkter. Har ni ett varumärke som faller inom Impolins verksamhetsområde, med välmående och hälsa, är ni varmt välkomna att höra av er för vidare diskussion.

Inarbetade försäljningskanaler

När man arbetar med produkter inom hälsa och välbefinnande är apoteket en oerhört stark kanal. Här finns utbildad personal som kan ge råd och vägledning, vilket ligger till grund för den starka förtroendeställning som denna kanal har bland konsumenterna.

Med Sveriges höga internetpenetration och konsumenternas vana att söka information och handla på nätet är även informativa hemsidor med e-handel en stark kanal. Här finns möjlighet till kundanpassade erbjudanden samt långsiktiga och direkta kundrelationer. Facebook-sidor och aktiviteter inom digitala och sociala medier kan användas för att både driva e-handel och stärka kundrelationen.

Vi ägnar oss inte åt uppsökande telefonförsäljning, men däremot ett telefonbaserad kundservice som både kan svara på produktfrågor och ta emot beställningar. Detta ger en mer personlig kontakt och kan passa äldre målgrupper bättre än Internet.

Har Ni produkter som skulle kunna falla inom Impolins område och behöver en seriös och pålitlig partner när det gäller distribution och marknadsföring, tveka inte att kontakta oss för en vidare diskussion.

Du når oss på telefon 08-544 999 00 alternativt contact@navamedic.com