- Improved Living -

Online-utbildning för dig inom skolhälsovården

Vi vet att tiden är knapp, medan flödet av information och nyheter är desto större. För att spara tid och ändå bidra till att sprida information om svett, hyperhidros och våra Absolut Torr-produkter har vi tagit fram en så kallade e-learning. Den tar ca 15-20 minuter att gå igenom och avslutas med ett kunskapstest. (PS. Testet är bara för din egen skull. Vi samlar inte in några uppgifter om resultat, antal försök, tidsåtgång etc.)

Utbildningen är gjord för att vara responsiv och du kan alltså genomföra dem på t.ex. en smartphone. För att få med all information på den mindre ytan skärs dock de flesta bilderna bort om du gör utbildningarna på en så liten skärm. Trevligast för ögat är det alltså på en större datorskärm, men informationen kan du tillgodogöra dig oavsett skärm.

Du behöver inte ha något ljud påslaget när du gör utbildningen, då den inte är inlästa eller ljudsatt. Öppna utbildningarna via länkarna nedan. Klicka sedan på pilen mitt på utbildningsskärmen för att starta.

Absolut Torr Elearning

Ladda ner en poster till väntrummet

Eftersom problem med svettningar ofta ger sig till känna under skolåren, men kan vara svårt och pinsamt att ta upp och prata med någon om, har vi tagit fram en poster att sätta i t.ex. väntrummet. Den är i smidigt A4-format och du laddar kostnadsfritt ner den här.

A4-poster ”Låt inte svett begränsa dig!”