- Improved Living -

Cleanmarine

Cleanmarine är ett Irländskt varumärke, med ett brett sortiment av kosttillskott baserade på omega-3 från krillolja. Utöver raden av hälsofördelar som omega-3 och fettsyrorna DHA och EPA bidrar med, har produkterna också optimerats för olika specifika ändamål genom att noga utvalda ingredienser tillsats.

Krillolja är rik på fosfolipider, en potent form av Omega-3. Då det är samma form som i våra kroppar behöver den inte omvandlas innan den absorberas av kroppen. Att det är så lätt för kroppen att ta upp omega-3 i denna form innebär också att du behöver äta en mindre mängd av det! Detta gör att Cleanmarine®s kapslar är små och lätta att svälja, jämfört med större fiskoljekapslar. Dessutom slipper du oönskad eftersmak och rapningar med fisksmak, vilket ofta förknippas med fiskoljor.

De Cleanmarine-produkter som nu lanseras i Sverige, på hemsidan www.minamed.se, erbjuder en naturlig, unik och bred symptomlindring för de kvinnor som lider av PMS- respektive klimakteriebesvär.

Cleanmarine For Women – Naturlig lindring av dina PMS-besvär

Cleanmarine For Women

PMS står för premenstruellt syndrom, vilket är en benämning för en kombination av symptom som många kvinnor lider av en vecka innan menstruationen.

Listan av PMS-symptom gör att besvären kan se olika ut hos olika kvinnor. Dessutom är intensiteten väldigt olika hos olika kvinnor. Även om dessa variationer varit kända länge, är det relativt nyligen som en kraftigare form av PMS definierats och fått ett helt eget namn; PMDS. PMDS står för premenstruellt dysforiskt syndrom, där ordet ”dysforisk” kopplas till bl.a. nedstämdhet, olust och retlighet.

Cleanmarine® For Women kan bidra till att minska både de fysiska och de psykiska PMS-symptomen, tack vare sin unika sammansättning av krillolja, utvalda vitaminer och fytonäringsämnen. Cleanmarine® For Women lindrar PMS/PMDS genom att bland annat:

  • Reglerar hormonaktiviteten
  • Minskar trötthet och utmattning
  • Bibehåller normal hud
  • Bidrar till normalt immunsystem

Cleanmarine MenoMin – Naturlig lindring av dina klimakteriebesvär

Cleanmarine MenoMin

Klimakteriet, perimenopaus eller övergångsåldern, är den tid i livet då kroppen ställer om och den fertila perioden avslutas. Under klimakteriet genomgår kroppen hormonella förändringar, som kan orsaka såväl känslomässiga och kroppsliga symptom vilket vissa lider av, medan andra knappt märker av den alls.

Klimakteriet brukar starta något år innan den sista menstruationen. Hur länge klimakteriet varar varierar, från något år till 15 år, men genomsnittligt brukar det handla om 5–10 år. De vanligaste klimakterisymptomen är värmevallningar och svettningar, torra slemhinnor och låg sexualdrift, problem från urinvägarna, humörsvängningar, utmattning, sömnlöshet, och minnesproblem. Cleanmarine® MenoMin lindrar klimakteriebesvär genom att bland annat:

  • Reglerar hormonaktiviteten
  • Bibehåller normala slemhinnor
  • Minskar trötthet och utmattning
  • Bibehåller normal benstomme