- Improved Living -

Modifast

På god väg mot ett lättare liv
Impolin marknadsför och distribuerar Modifast, med ett brett sortiment av produkter för viktminskning och viktkontroll. Varumärket har funnits i Sverige sedan 1995 och produkterna används samt rekommenderas av överviktsenheter och dietister över hela landet.

Impolin arbetar även tillsammans med vården och har samarbete med flera kliniker, både för att förbättra patienters livskvalitet och i samband med forskning om fetma- och överviktsbehandling. Det är också vanligt att Modifast LCD används preoperativt innan magsäcksoperationer.

Ett sortiment av vikt
Modifast har ett brett och smakrikt sortiment av produkter för den som vill kontrollera eller minska sin vikt. Att hålla ett sortiment som erbjuder variationsmöjligheter är avgörande inom viktkategorin.

Modifast LCD kostersättningar finns som drycker, soppor, puddingar, gröt och pasta, medan Modifast måltidsersättningar finns i form av olika bars samt Modifast Ready to drink.

Distribution
Produkten säljs via apotek, Modifasts hemsida (www.modifast.se) samt Modifast Kundservice (tfn 0200-24 24 21). Marknadsföringen kring Modifast riktar sig dels till slutkonsument och dels till vård- och apotekspersonal.

Genom arbetet med Modifast har Impolin en stor mängd upparbetade kontakter och kompetenser som kan utnyttjas för nya uppdragsgivares räkning.